DISSABTE, 18J: Contracimera dels pobles per la pau. No a l’OTAN i no a les guerres

Demà, dissabte 18 de juny, la Plataforma per la pau, contra les guerres. OTAN no! (@pauSIotanNO) ha organitzat la Contracimera dels pobles per la pau. OTAN no!  Aquesta tindrà lloc al Casal de Joves Girapells (El Guinardó, Bcn), de 10h a 19,30h.

Hi haurà dos espais pel debat, ponències, dinar popular organitzat per les companyes de Sindillar (@sindillar), tallers i música en viu.

Participa-hi!!

Per la pau!

No a la OTAN i no a les guerres.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes