FP

Nova convocatòria per impulsar les llengües estrangeres a l’FP, presentació de sol·licituds fins al 14 de juny

08/06/22 Accés a Portal de centre

Aquesta convocatòria té per objecte seleccionar instituts dependents del Departament d’Educació per al desenvolupament d’accions d’impuls de les llengües estrangeres a la formació professional en un màxim de 165 grups de primer de cicles formatius desenvolupats en modalitat presencial.

Requisits:

S’adreça als instituts amb els requisits següents:

  • Que amb anterioritat del curs 2019-2020 imparteixen cicles formatius presencials de grau mitjà o superior de formació professional inicial i que està previst que els continuïn oferint durant els cursos 2022-2023 i 2023-2024.
  • Que facin constar la participació de personal docent que tingui, com​ a mínim, el certificat de nivell B2 o C1 de la llengua estrangera amb què s’impartirà el mòdul professional d’opció amb foment de les llengües estrangeres (els docents amb certificat B1 es poden tenir en compte si estan cursant el nivell B2 i el superen).
  • Que facin constar el compromís del professorat que participarà en el projecte amb foment de les llengües estrangeres en la participació en els cursos de formació que s’organitzin “ad hoc”.
  • Que facin constar el compromís de conversió dels grups amb foment de les llengües estrangeres de primer curs del cicle formatiu en el curs 2022-2023 i de segon curs del mateix cicle formatiu en el curs 2023-2024.

Llegiu tota la informació a Portal de centre

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes