Instem els centres educatius a denunciar les temperatures que superin el que marca l’article 7 del Reial decret 486/1997

Reial Decret 486/1997 Article 7. Condicions ambientals:
La temperatura dels locals on es realitzen treballs sedentaris propis d’oficines o similars estarà compresa entre 17 y 27º C. La temperatura dels locals on es realitzen treballs lleugers estarà compresa entre 14 i 25º C.
La detecció i prevenció de situacions de risc per a la salut dels treballadors i treballadores és clau, i no la podem obviar. Les temperatures extremes (massa altes o massa baixes), suposen un risc per a la salut dels treballadors i treballadores.

L’estrès tèrmic pot derivar en danys a la salut, associats a patologies provocades per l’acció de la calor en l’organisme: Erupcions cutànies, rampes, deshidratació, cop de calor… Per això és important la prevenció.

Per a més informació llegeix el full informatiu: Temperatures als centres de treball, on trobaràs com has d’actuar en cas de detectar que en el teu centre se sobrepassen els límits.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes