Departament

12/05/22 – Portal de centre – Nou web por homologar estudis

Accés a Portal de centre

El Departament publica un nou portal responsiu i accessible pensat per acompanyar els alumnes que han cursat estudis en un centre o un país amb un altre sistema educatiu i han d'homologar-los. Els alumnes que tenen pensat fer part dels estudis a l'estranger, hi trobaran tot el que han de tenir en compte quan tornin per continuar estudiant a Catalunya.

Des del web homologacio.triaeducativa.gencat.cat es pot accedir directament a la sol·licitud d'homologació i consultar tota la informació que cal conèixer, classificada per països i en un llenguatge entenedor. El web incorpora l'opció de traducció automàtica multiidioma, que facilita la navegació en català, castellà, anglès, francès, italià, portuguès, alemany, rus, àrab i xinès.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes