Departament

04/05/22 Portal de centre – Selecció de centres d’educació especial proveïdors de serveis i recursos, el termini finalitza el 25 de maig

Accés a portal de centre

Convocatòria pública per seleccionar 28 centres d’educació especial sostinguts amb fons públics (titularitat pública o privada)  interessats a esdevenir centres d’educació especial proveïdors de serveis i recursos (CEEPSIR) a partir del curs 2022-2023 i per un període de 5 cursos escolars.

Sol·licitud i termini de preentació:

Presentació de sol·licituds: del 5 al 25 de maig de 2022

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes