covid-19

20/04/22 Portal de centre – Retirada de mascaretes als centres educatius

Accés a Portal de centre
 

Des del dimecres 20 d'abril, la mascareta deixa de ser obligatòria per a l'alumnat i el personal de tots els ensenyaments, tal com estableix el Reial decret 286/2022, de 19 d'abril, pel qual es modifica l'obligatorietat de l'ús de mascaretes durant la situació de crisi sanitària ocasionada per la covid-19.

Als centres cal continuar aplicant les mesures de ventilació i higiene de mans tal com s'ha fet fins ara.

En el transport escolar, com que es considera un transport públic, continua sent obligatori l'ús de la mascareta. En el cas de celebracions o actes multitudinaris com la diada de Sant Jordi, es recomana que es facin, sempre que sigui possible, en espais exteriors.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes