Departament

Portal de centre – Pla pilot per a la posada en marxa de l’expedient electrònic a ATRI

Accés a Portal de centre

 

A partir del 21 d'abril es posa en marxa el Pla pilot de l'expedient electrònic personal, una nova funcionalitat del portal ATRI que permet visualitzar, d’una manera més intuïtiva, totes les dades del vostre expedient personal, i que inclourà els documents que es generin a partir d’ara en la vostra vida administrativa: reconeixement dels triennis, dels serveis prestats, etc.

El projecte afectarà tot el personal docent de tots els centres educatius dels àmbits territorials de la Catalunya Central, Terres de l’Ebre i Tarragona.

En aquest espai hi ha les vostres dades i la documentació estructurada per àmbits (informació, dades administratives, dades acadèmiques, documentació i últims documents) i la documentació electrònica que, a partir d’ara, s’incorpori al vostre expedient personal. De moment, no serà accessible la documentació generada amb anterioritat i que ja us hagin notificat per eValisa.

Quan el Departament d’Educació us hagi de notificar qualsevol document relacionat amb el vostre expedient personal, rebreu un avís al vostre espai d'avisos d'ATRI. El document notificat estarà en el vostre expedient i podreu accedir-hi per consultar-lo sempre.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes