Departament

04/04/22 Portal de centre – Convocatòria de 157 places per a mentors/ores digitals

Accés a portal de centre
 

ATRI publica la convocatòria per cobrir 157 places de mentor/a digital (Assessor/a tècnic/a docent). Es tracta d'una actuació que s'emmarca en el Pla d’educació digital de Catalunya 2020-2023 i que té com a objectiu capacitar el professorat en competències digitals i, consegüentment, avançar en la transformació del sistema educatiu perquè doni resposta als reptes de l’era digital. 

El mentor o mentora digital ha d'ajudar a entre 4 i 15 centres en tot allò relacionat amb l'estratègia digital i els ha d'acompanyar mentre la posen en marxa. Aquest acompanyament es fa conjuntament amb la xarxa ja existent d’assessors i referents digitals, i amb l’equip de cultura digital. Durant aquest període, n'ha de fer una avaluació continuada. 

Els objectius principals del programa són els següents:

  • Que el 100 % de l’alumnat tingui experiències d’aprenentatge que incorporin el pensament computacional, el pensament crític, l’ús d’instruments i aplicacions digitals, la comunicació transmèdia, la robòtica, etc. 
  • Que els centres acabin el procés amb una estratègia digital de centre definida.
  • Que el 80 % del professorat disposi de la competència digital B1.

Feu la sol·licitud a través a través del portal ATRI i consulteu tota la documentació relacionada a la pàgina Mentories digitals.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes