covid-19

Portal de centre – Retirada de mascaretes per a l’alumnat d’educació primària i secundària 

Accés a portal de centre
 

A partir del dimarts 19 d'abril, la mascareta deixa de ser obligatòria per a l'alumnat dels centres d'educació primària i secundària, tal com estableix la Resolució SLT/1064/2022, de 14 d'abril, per la qual s'adapten les mesures del Pla d'actuació per al curs 2021-2022 per a centres educatius en el marc de la pandèmia en relació amb l'ús de la mascareta.

En el transport escolar, com que es considera un transport públic, continua sent obligatori l'ús de la mascareta.

De moment, aquesta mesura només afecta l'alumnat.

Cal continuar aplicant les mesures de ventilació i higiene de mans tal com s'ha fet fins ara.

En el cas de celebracions o actes multitudinaris com la diada de Sant Jordi, es recomana que es facin, sempre que sigui possible, en espais exteriors.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes