Mesa Sectorial de Negociació del Ministeri d’Educació i Formació Professional

Davant de l'aprovació de la Llei Orgànica d'Ordenació i Integració de la Formació Professional, el MeiFP ha convocat la Mesa de Negociació el dia 5 d'abril per negociar, entre d'altres els següents punts:

  • Integració de professorat del cos a extingir de professorat tècnic de formació professional en el cos de professors d'ensenyaments secundaris.
  • Criteris de desenvolupament del procés d'estabilització de places ocupades de forma temporal de la funció pública docent.

Per tant, en la mesa es "negociaran" dos temes cabdals per les condicions laborals del professorat de formació professional, per una banda, i el professorat funcionari interí en règim de substitució o interinatge.

A partir d'aquesta mesa es preveu el desenvolupament reglamentari en cada comunitat autònoma per dur a terme aquests procediments. Per tant, ben aviat, entenem que el Departament d'Educació convocarà la corresponent Mesa de Negociació per negociar les resolucions que regularan aquests procediments a Catalunya.

USTEC-STEs (IAC) us anirà informant puntualment sobre les novetats que es vagin produint.
 

Ley Orgánica 3/2022, de 31 de marzo, de ordenación e integración de la Formación Profesional.
 

Convocatòria de la Mesa de Negociación de Personal Docente no Universitario, el 5 abril de 2022

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes