Departament

31/03/22 Portal de centre – El personal docent ja pot gestionar per ATRI permisos, llicències i reduccions de jornada 

Accés a Portal de centre

A l'apartat Sol·licituds i tràmits, ja teniu disponibles tots els tràmits (permisos, reduccions de jornada i llicències) que, si sou personal docent, podeu fer a través de la plataforma ATRI.

La digitalització de la gestió de tots aquests tràmits, a més de tendir a l'homogeneització dels procediments de sol·licitud de tot el personal de la Generalitat, suposa un estalvi de temps, recursos i desplaçaments. Aquestes gestions es poden fer des de qualsevol dispositiu, en qualsevol lloc i en qualsevol moment, emplenant el formulari amb les dades corresponents i adjuntant, si escau, la documentació requerida.

Si teniu algun dubte podeu consultar l'apartat Manuals i preguntes freqüents. Per a aquelles persones amb perfil de gestió, en aquest mateix apartat també hi ha disponibles els manuals de validació, que us orientaran en l'aprovació dels permisos, llicències i reduccions de jornada del personal ?docent adscrit als centres.

 

Informació extreta de Portal de centre Skip Navigation LinksInici > Departament > Comunicació > Notícies > El personal docent ja pot gestionar per ATRI permisos, llicències i reduccions de jornada) <espai.educacio.gencat.cat/Departament/Comunicacio/Noticies/Pagines/Tramitacio-ATRI-docents.aspx> 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes