Comunicat

EL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ TIRA PEL DRET I PUBLICA LA NORMATIVA D’ADJUDICACIONS D’ESTIU SENSE EL TRÀMIT PREVI DE CONSULTA I PARTIC…

EL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ TIRA PEL DRET I PUBLICA LA NORMATIVA D’ADJUDICACIONS D’ESTIU SENSE EL TRÀMIT PREVI DE CONSULTA I PARTICIPACIÓ EN LA MESA SECTORIAL

USTEC-STEs (IAC) denunciem que l’administració educativa en cap moment està mostrant voluntat negociadora real quan tira pel dret i publica una normativa que no només no ha passat per mesa sectorial de manera efectiva, sinó que a més a més, s’hi inclouen canvis que s’estan treballant en la mediació del Departament de Treball.

En aquesta normativa recull l’obligatorietat d’assistir els primers cinc dies del mes de juliol: «Una vegada publicada la resolució definitiva, el professorat amb un nomenament vigent més enllà del 30 de juny que obtingui una destinació en un centre diferent del curs actual, ha d'adreçar-se a la direcció del nou centre per facilitar les dades necessàries per a la seva incorporació i assistir a les reunions que se'l pugui convocar per organitzar el nou curs escolar durant els cinc primers dies laborables de juliol.» El mes de juliol és imprescindible establir-lo com a temps efectiu de formació que com bé sabeu no tenim inclosa dins del nostre horari laboral,  i a més a més que la formació sigui gratuïta i de qualitat.

Per això, ara més que mai, cal que les properes dues convocatòries de vaga tornem a omplir els carrers: el dimarts 29 de març a Barcelona a les 11:30h Jardinets de Gràcia i el dimecres 30 de març des de tots els territoris. 
 

Per la reversió de les retallades.
Per la millora real de les condicions laborals de docents i laborals.
MOBILITZEM-NOS!

 

USTEC-STEs (IAC)
Dilluns 28 de març de 2022

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes