Comunicat

COMUNICAT COMITÈ DE VAGA 25/03/2022

Avui és el 3r dia que aquest comitè de vaga s’ha assegut amb el Departament d’Educació per tal de trobar punts en comú que permetin satisfer les demandes de la convocatòria de la Vaga Unitària a l’educació.

Davant la inacció per part de l’administració educativa, alertem al conseller que no pot anunciar en roda de premsa una voluntat de diàleg si no va acompanyada de concrecions per materialitzar la reversió de les retallades, la dignificació de les condicions laborals del personal docent i educatiu i la millora de les condicions de l’escola pública.

Sr. Gonzàlez Cambray, existeix un principi imprescindible perquè es pugui anunciar que s’està produint un procés de diàleg, i és que les dues parts portin propostes. Després de 3 dies, les propostes de la conselleria són insuficients i només s’ha evidenciat la voluntat des de la part sindical.

Li recordem al Departament d’Educació que nosaltres no posarem data final al procés de negociació com tampoc posarem data final a l’escenari de mobilitzacions: si no aconseguim els objectius proposats, la vaga no s’acabarà el 30 de març. No cedirem en les nostres demandes ni abandonarem la pressió al carrer.
 

 

  COMUNICAT COMITÈ DE VAGA 25/03/2022

 

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes