FP

Portal de centre – Estades a l’estranger per a professorat d’FP o PFI (curs 2021-2022). Termini de sol·licituds: del 16 al 29 de març d…

Portal de centre – Estades a l’estranger per a professorat d’FP o PFI (curs 2021-2022). Termini de sol·licituds: del 16 al 29 de març de 2022.

Accés a portal de centre

Resolució per la qual s’obre convocatòria per seleccionar projectes de mobilitat de centres educatius de titularitat de la Generalitat de Catalunya, per tal que professorat d’ensenyaments professionals o programes de formació i inserció pugui dur a terme estades formatives en empreses, entitats o centres educatius d’altres països durant el curs 2021-2022

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes