Comunicat

Valoració inici de mobilitzacions. Seguim pressionant!

El seguiment de la vaga dels dies 15, 16 i 17 ha estat un èxit. Estem fent història. Feia més de 30 anys que no es feia palès tant de descontentament, que s’ha anat acumulant, molt especialment, en els darrers 12 anys. A les manifestacions dels 3 primers dies de vaga, el col·lectiu de professionals de l’educació, ha demostrat la seva capacitat de mobilització i la seva força. Hem deixat clar el missatge: JA N’HI HA PROU.

Fruit del seguiment de la vaga i de les mobilitzacions massives, el Departament d’Educació vol iniciar un procés de negociació. Els representants dels treballadors i les treballadores de l’educació ens hem mantingut sempre ferms en la convicció que cal debat i negociació real per poder revertir la situació de precarietat, improvisació i caos que vivim al món educatiu. 

De manera unitària, les treballadores i treballadors de l’educació, i els seus representants legítims, hem entès que les mobilitzacions són necessàries, no tan sols per revertir les retallades i recuperar drets laborals, sinó per aturar la política de la improvisació, de la imposició i de l'experimentació pedagògica sense reflexió i debat, en laboratoris aliens.

I per tot plegat, també de manera unitària, el comitè de vaga està treballant per situar les línies vermelles que cal fixar en la primera reunió de negociació que serà el proper dimarts 22 de març. USTEC-STEs (IAC) hi anem ben predisposats, amb voluntat real de debat i, sobretot, de negociació, però no farem un sol pas enrere. Per això, les vagues dels propers dies 29 i 30 de març mantenen la plena vigència i properament us farem arribar la concreció de les mobilitzacions.

Cal estar amatents i disposats de nou a mobilitzar-nos, perquè és ara quan ens juguem quina mena d'escoles volem i amb quins recursos comptarem. L'esforç de la setmana passada va ser només l'inici. De la vostra implicació, a peu de carrer, a peu de claustre, dependrà el futur de l'educació del nostre país.

USTEC-STEs (IAC)
Dilluns 21 de març de 2022

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes