USTEC-STEs (IAC) fa una crida als ajuntaments a sumar-se a les mobilitzacions per la Llengua d’aquest mes de març

Envia una carta a les regidores i regidors del país demanant que els seus grups municipals presentin una moció als seus Ajuntaments

 

USTEC-STEs (IAC) va presentar ahir, dijous 10 de març al Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya el preavís de la vaga per la llengua que convoca pel proper 23 de març.

La convocatòria de vaga es fa conjuntament amb el sindicat d’estudiants SEPC i els sindicats INTERSINDICAL-CSC i la COS i pretén aturar l’activitat de tota la comunitat educativa per respondre amb fermesa a la sentència del TSJC d’aplicació del 25% d’hores lectives en castellà.

Conscients que la mobilització ha d’anar més enllà d’escoles, instituts i universitats, el sindicat ha enviat a les principals associacions municipalistes del país una proposta de moció amb la intenció que tants Ajuntaments com sigui possible es posicionin a favor de la immersió i comuniquin al Departament d’Educació, la disconformitat en l’aplicació de la sentència.

Finalment el sindicat fa una crida a la ciutadania del país a prendre consciència de la delicada situació del català a les aules, a mobilitzar-se, i a sumar-se de forma massiva als actes previstos pel dia 23 de març.

USTEC-STEs (IAC)

11 de març de 2022

 

Carta a regidores i regidors per donar suport a la vaga

Proposta de moció per presentar als ajuntaments

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes