07/03/22 – Portal de centre: Centres d’educació especial – Suspensió de quarantenes i TAR

Accés a portal de centre

Tenint en compte els darrers documents que ha publicat el Ministeri de Sanitat, el Departament de Salut ha pres les mesures següents en relació amb la gestió de casos covid-19 als centres d'educació especial:

  • De forma general, se suspenen les quarantenes de contactes estrets no immunitzats.

  • Es manté un seguiment de casos per part dels serveis de vigilància epidemiològica, sense que això hagi de comportar necessàriament cap actuació addicional. Per aquest motiu, continuarà el flux de dades entre Traçacovid i el cens de Salut – escoles.

  • Se suspèn el circuit de prescripció automàtica de TAR per als contactes estrets, malgrat que seguirà actiu el circuit de prescripció manual per part dels serveis de vigilància epidemiològica.

 

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes