Departament

23/02/22 Portal de centre – Orientacions per al desplegament del Decret 11/2021 sobre la programació de l’oferta i l’admissió

Accés a portal de centre

El Decret 11/2021 estableix un seguit de mesures i actuacions que tenen com a objectiu el desplegament del Pacte contra la segregació escolar, que cal anar concretant. Amb aquest objectiu es fa públic el document d’Orientacions per a la millora de la distribució equilibrada de l’alumnat amb necessitats educatives específiques derivades de situacions socioeconòmiques o socioculturals en el procediment d’admissió d’alumnat als centres del Servei d’Educació de Catalunya per al curs 2022-2023, signat per la secretària de Transformació Educativa 

Es tracta d'un document destinat a totes les parts implicades en la programació de l'oferta i en l'admissió als centres educatius: oficines municipals d'educació, centres educatius, comissions de garanties d'admissió, planificadors, serveis territorials, EAPS, treballadors socials, etc. Aquestes orientacions han de regir i inspirar totes les actuacions que es duguin a terme de cara al curs vinent, amb el propòsit d'aconseguir una millor distribució equilibrada de l'alumnat.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes