09/02/22 Portal de centre: Novetats en l’ús de les mascaretes als centres educatius

Accés a Portal de centre

A partir de dijous l'alumnat i el personal dels centres ja no caldrà que portin la mascareta als patis i als espais exteriors de les escoles i dels instituts encara que es barregin diferents grups de convivència. Tampoc caldrà portar-la en les sortides i excursions fora del centre que es facin a l'aire lliure ni en els espais exteriors durant les colònies o altres estades amb pernoctació. Sí que s'ha de fer servir durant el desplaçament si s'utilitza algun mitjà de transport públic o privat. 

La mascareta continua sent obligatòria a les aules i als espais interiors dels centres educatius, exceptuant el moment de l'àpat al menjador escolar o quan es faci alguna activitat que n'impedeixi l'ús (activitat física intensa, tocar la flauta, etc.), tot i que es recomana que aquestes activitats es facin a l'exterior sempre que sigui possible. 

 

Més informació:

Novetats en l'ús de les mascaretes als centres educatius

Mesures extraordinàries amb motiu de la covid -19 
 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes