ATENCIÓ! OPOS TEEI: El Departmanet admet errades en la correcció dels exercicis de la primera prova.
NOU!! LListes d’aspirants aptes i no aptes actualitzades el divendres 4 de febrer

El Departament comunica que hi ha errades en les puntuacions de les correccions dels exercicis de la primera prova de la convocatòria de les opos TEEI.

Concretament, s'ha detectat una errada en el còmput de la pregunta núm. 8 del Model A del primer exercici (qüestionari sobre coneixements generals i específics). Aquesta errada pot afectar el càlcul de les qualificacions. 

Entre avui i demà, farà públiques unes noves llistes d'aspirants aptes i no aptes, amb les qualificacions corregides que podreu consultar a la web del Departament.

Des de la USTEC·STEs (IAC) exigim que d'una vegada el Departament, concretament l'Òrgan Tècnic de Selecció, faci públic tant un model de solució oficial com els criteris d'avaluació de l'exercici 2, supòsit pràctic,  per tal que les persones aspirants puguin conèixer  la baremació d'aquest exercici.

NOU!! LListes d'aspirants aptes i no aptes actualitzades el divendres 4 de febrer

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes