01/02/22 Portal de centre – La importància d’introduir correctament el número de la targeta sanitària individual

Accés Portal de centre

S’ha detectat que els casos positius i l’actualització de l’estat d’immunització no s'introdueixen correctament a la Traçacovid si no s'especifica el número de la targeta sanitària individual (TSI) o si hi ha algun error en aquesta dada.

Per tant, és imprescindible que la informació de la TSI estigui actualitzada perquè les dades sobre positius i immunitzacions que envia Salut arribin correctament a la Traçacovid. 

Per comprovar que el número de TSI està introduïda i detectar els casos en què no ho està, els centres poden fer extraccions de les dades dels seus alumnes als sistemes d’informació del RALC, Esfera i SAGA. Si es fan modificacions a la TSI en els alumnes que es donen d’alta a la Traçacovid, cal treure’ls del grup de convivència estable i tornar-los a incloure en el grup.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes