Alerta!: Canvi entitat Gener 2022. Es suprimeix la permuta ordinària del mes de juny!

Novetat!!!
Canvi entitat Gener 2022. Es suprimeix la permuta ordinària del mes de juny!
Retornem a un únic període de canvi d'entitat sanitària.
Fins ara, es podia canviar d'entitat durant el mes de gener i juny de cada any,  pero, a partir de l'1 de gener de 2022, retornem al sistema habitual, en què només es pot gestionar el canvi d'entitat sanitària durant un període de l'any (tot el mes de gener).
Les persones mutualistes que desitgin fer canvi d'entitat sanitària poden fer-ho només durant aquest mes de gener, tant si estan adscrits als serveis públics de salut com a les entitats asseguradores incloses en el nou Concert d'Assistencia Sanitària per la 2022-2024. 
Rcordem que hi ha la possibilitat de canvi extraordinari per les causes tasades previstes en el Concert, que continuarà en les mateixes condicions i amb la mateixa regulació.
Podeu trobar tota la informació per fer el canvi d'entitat sanitària ordinari o extraordinari clicant aquí:  https://www.muface.es/muface_Home/Prestaciones/asistencia-sanitaria-nacional/cambio-entidad-sanitaria.html.
Podeu veure l'oferta de les diferents entitats, actualitzades, aquí: https://www.muface.es/muface_Home/encuentra-tu-medico.html

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes