CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA BORSA DE PERSONAL LABORALS

 

CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA BORSA DE PERSONAL LABORALS

 

El Departament ha publicat la Resolució per la qual s'obre una convocatòria extraordinària de borsa (borsa oberta) per a les categories i comarques següents: 

  • Educador/a d’educació especial en centres públics (C1) – EEE: tots els àmbits geogràfics.

 

  • Oficial de primera, cuiner/a (D1) – CUI: Selva, Barcelonès, Vallès Occidental, Barcelona ciutat, Segarra, Baix Llobregat, Gironès, Segrià, Bages, Garrotxa, Baix Camp, Ripollès, Conca de Barberà, Tarragonès, Alt Camp i Garraf.

 

  • Oficial de primera, manteniment (D1) – OFI: Selva, Barcelonès, Vallès Occidental, Barcelona-ciutat, Segarra, Baix Llobregat, Gironès, Segrià, Bages, Garrotxa, Baix Camp, Ripollès, Conca de Barberà, Tarragonès, Alt Camp i Garraf.

 

  • Ajudant de cuina – netejador/a (D2) – NAJ: Selva, Barcelonès, Vallès Occidental, Barcelona-ciutat, Segarra, Baix Llobregat, Gironès, Segrià, Bages, Garrotxa, Baix Camp, Ripollès, Conca de Barberà, Tarragonès, Alt Camp i Garraf.

 

El termini de presentació de sol·licituds a partir del dia 22 de desembre per tal que les persones que reuneixen els requisits per formar part de la borsa esmentada puguin formalitzar la seva participació o ampliar els àmbits territorials i/o les categories professionals per als participants actuals de la borsa. Un cop inscrit un nombre de candidats suficients, es tancarà el termini d'inscripció, la qual cosa serà anunciada pels mateixos canals.

 

La sol·licitud de participació a la borsa de treball, s'ha de formalitzar  a través de la web de l'aspirant

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes