Comitè Intercentres amb el Departament- 3 de desembre de 2021

INFORMACIONS DEL COMITÈ INTERCENTRES AMB EL DEPARTAMENT DEL 3 DE DESEMBRE DEL 2021

Us fem arribar el més important  dels temes tractats avui a la reunió mantinguda amb el Departament:

1. Concurs-Oposició de tècnics i tècniques d'educació infantil (TEEI)

En aquests moments continua corregint-se la segona part de la primera prova: els supòsits pràctic.

S'ha de fer una correcció acurada i atès el volum, el Departament té previst que a primers de febrer tindrà acabada la correcció i calculada la mitjana de puntuació de les dues parts de la primera prova, per la qual cosa podran procedir a la publicació de les puntuacions obtingudes.

2. Proposta d'acord entre el Departament d'Educació i el Comitè intercentres per a la categoria de FIS.

Finalment, és modifica  l’acord d'11 de desembre de 2002  per l’adequació del perfil dels fisioterapeutes adscrits al departament d’Educació. Es reconeix la seva intervenció  dins l’àrea educativo-cultural i per tant es concreten les seves actuacions dins l’àmbit educatiu.

S'inclou dins la concreció horària el reconeixement de què es computi dins l’horari lectiu el temps de desplaçament que superi la mitja hora a l'inici i el final de la jornada, quan s'iniciï o s'acabi en un centre educatiu i no a l'EAP, així com tota la resta de desplaçaments realitzats al llarg de la jornada.

Nou: Trobareu la informació completa d'aquest acord en el següent enllaç

3. Llars d'infants.

Cap al gener s'iniciarà un Pla Pilot que s’allargarà fins a final de curs per tal que hi hagi la figura d'una administrativa a les llars. Aquests professionals rebran una formació específica per tal de poder col·laborar en la gestió econòmica, el RALC i descarregar de feines burocràtiques a les direccions.

La USTEC·STEs (IAC) insisteix que aquesta figura ha de fe fer tasques presencials a les llars i també continua demanant la creació d’un equip directiu, tal com tenen la resta de centres educatius del Departament. 

També s'ha modificat la instrucció de la signatura mancomunada per resoldre la problemàtica de les llars. Des del Departament ja s'han fet les gestions necessàries amb l'entitat bancària, per tal que es torni a  gestionar amb una signatura única.

Com a USTEC·STEs (IAC) hem demanat una anàlisi per part del Departament en el sentit d'abaixar les ràtios per tal d'equiparar-les a la normativa europea.

 

4. Borsa

S’exposen  les mancances més importants  en el funcionament de la borsa així com en  les diferents categories i territoris. El Departament d’Educació  n'és conscient i està enllestint una resolució per obrir la borsa de manera extraordinària per  algunes categories professionals.

L’obertura de la borsa extraordinària intentaran que sigui abans de Nadal i es mantindrà oberta un temps encara pendent d'especificar.

També estan fent trobades per fer modificacions quant al procediment i quins requisits tecnològics convindria fer per millorar aquesta gestió. Estan oberts a introduir millores en la gestió de la borsa i ens passaran més informació tal bon punt aquestes trobades tinguin acords.

Està estudiant fer un FAQS sobre la borsa, per tal de facilitar la inscripció i resoldre dubtes.

USTEC·STEs (IAC) torna a demanar una mesa tècnica específica de la borsa per poder treballar sobre el tema. 

 

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes