Amb la llengua, no s’hi juga

Davant els reiterats atacs que està rebent el català com a llengua vehicular a l’escola, demanem al Departament d’Educació que no acati ni col·labori amb cap entitat i organisme contrari a la nostra llengua.

Creiem que  la Conselleria d’Educació hauria d’haver formulat una resposta contundent i immediata reafirmant que la llengua vehicular dels centres d’educatius és el català, amb tot allò que comporta. Cal recordar que la mateixa Llei d’Educació de Catalunya així ho estableix.

Des d’USTEC-STEs (IAC) ens reafirmem en el nostre compromís amb una escola catalana en català, per això creiem cabdal que es protegeixin els centres educatius dels continuats atacs d’organitzacions nascudes amb el clar objectiu de fer fora el català del nostres sistema educatiu públic, deixant-lo com una llengua testimonial.

Mentrestant, davant totes aquestes ofensives que rep la llengua i veient la submissió del Departament, demanem una reunió amb el Conseller per tal que reiteri el seu compromís amb el català i que freni qualsevol ingerència de grups que només busquen atacar la immersió lingüística.

Exigim al Govern de la Generalitat que faci una defensa clara i sense complexos de la llengua catalana, llengua de cohesió al nostre país.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes