IMPORTANT!!!! TEEIs I TIS Informacions del Comitè Intercentres amb el Departament d’Educació del 29 de setembre de 2021.


                                                                                                           

 

Informacions del Comitè Intercentres amb el Departament d’Educació del 29 de setembre de 2021.

Amb data 29 de setembre de 2021, al comitè intercentres amb el Departament s'han tractat dos temes importants:

1. Concurs-Oposició de tècnics i tècniques d’educació infantil (TEEI).
 L'Òrgan Tècnic s'ha de reunir per establir la data de la prova del test i el supòsit pràctic que han de realitzar les persones que per motius justificats i acreditats, no es van poder presentar en la convocatòria del 18 de setembre. Fins que aquestes companyes no realitzin la prova, no es penjarà la resolució del tipus test, tal com ho marca la normativa.
USTEC segueix exigint al Departament un pla d’estabilitat, per totes les tècniques en educació infantil (TEEIs) que no obtinguin plaça en el concurs-oposició i l’estabilització de totes les treballadores en frau de llei.

2. Concurs-Oposició d’integradores i integradors socials TIS: 
El Departament informa de l'ajornament de la data de la publicació de la convocatòria de TIS, ja que la normativa actual introdueix noves mesures, nous terminis i poder ampliar l'oferta pública. El nou termini  que marca el Reial decret llei en vigor és fins a  31 de desembre del 2022, per la qual cosa s'atura la negociació de les bases de la convocatòria, tal com USTEC venia demanant. De totes maneres, caldrà veure com el projecte de Llei, que tot just ara ha acabat el tràmit d’esmenes previ al debat, modifica l'actual Reial decret de llei. 
Des de USTEC se segueix treballant per aconseguir modificacions que permetin l’estabilització laboral via un concurs de mèrits  restringit o altres vies d'estabilització.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes