Qüestionament de l’organització de la realització de la primera prova de les oposicions TEEI: Comunicat Comitè Intercentres

A les portes de la primera prova de les oposicions TEEI d'aquest dissabte dia 18, ens qüestionem l'organització que ha proposat el Departament dels dos exercicis d'aquesta fase.

Les mesures organitzatives proposades, dins el marc de la pandèmia i segons el Departament, validades pel PROCICAT, restringeixen l'accés al descans, a la mobilitat,  al material extra per fer esborranys, etc. que dificulten la realització de la prova amb les condicions més adients.

Des de la USTEC·STEs (IAC) considerem que aquestes mesures no tenen en compte el benestar físic i emocional de les aspirants. En aquest sentit  hem expressat reiteradament les nostres queixes al Departament, des que es coneix el model d'organització proposat, en el context del Comitè Iintercentres i també fent arribar un escrit a la Paritària de Salut,  perquè  es  realitzi una pausa entre els dos exercicis, que permeti a les aspirants poder sortir de l'aula entre un exercici i l'altre.

Sense una pausa, o altres canvis organitzatius, les persones participants romandran gairebé 6 hores confinades en el mateix espai, i només disposaran del temps imprescindible per anar al lavabo, sempre amb acompanyament.

Desconeixem com s'atendran les necessitats d'hidratació, ingesta, medicació o altres, per a totes les participants i especialment per a les que tenen algun tipus de patologia associada, com diabetis, problemes circulatoris, etc. 

Aquest model d'organització no té en compte tampoc el nivell d'angoixa que comporta la realització d'una prova d'aquestes característiques i sotmet a una pressió excessiva a les aspirants.

Si finalment no es disposa d'una pausa, és aconsellable per a totes les persones aspirants i, especialment per aquelles que tinguin alguna necessitat específica, comunicar-ho al/la responsable de l'aula, abans de començar la prova.

 

 

Comunicat unitari del Comitè Intercentres

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes