Premsa

Premsa (22-8 al 2-9-21)

“Atraure dones a les carreres tècniques és la nostra obsessió” | Rosa M. Bravo | Barcelona | Educació | El Punt Avui Curs escolar: els alumnes vacunats no hauran de passar la quarantena – El triangle El govern elimina les quarantenes per als alumnes vacunats Doble cribratge amb test d'antígens a l'inici del curs escolar andorrà – La Valira La Generalitat ratifica que els alumnes vacunats no s'hauran de confinar El govern demana als adolescents vacunar-se abans de l'inici de curs Un Departament d’Educació transparent i ètic. Segur? | Pallars Digital Les associacions de mares i pares veuen amb bons ulls els protoco La Xina només deixa que els menors juguin tres hores a la setmana a videojocs Curs escolar 2021-22: tot el que has de saber La Xina prohibirà als menors jugar més de 3 hores setmanals a videojocs 'en línia' Sense quarantenes a secundària si hi ha prou alumnes vacunats: així seria el nou curs Notícies – L'alumnat amb pauta completa de vacunació no s'haurà de confinar encara que sigui contacte estret d'un positiu Deures de vacunació abans de l’inici de curs – Diari de Sabadell Inici de curs: Els alumnes amb la pauta completa no hauran de fer quarantena en un curs en què continuarà la mascareta | Público El nou curs escolar s’inicia amb el 100% de presencialitat – Guia de Roses La Plataforma per la Llengua promou la inclusió del català en videojocs amb una guia per a empreses i desenvolupadors | ACN | Barcelona | Societat | El Punt Avui Cambray garanteix que preservaran la privadesa de les dades de salut a l'escola : Els alumnes vacunats no hauran de fer quarentena | RTVE Play Tres hores a la setmana: la Xina limita encara més l'accés dels menors als videojocs Les claus del nou curs escolar: segueix la mascareta a l'aula Curs 2021-2022: presencialitat al 100% i alumnes vacunats, exempts de la quarantena | Canal Terrassa Els alumnes es podran treure la mascareta al pati si no es barregen amb altres grups i els vacunats no s’hauran d’aïllar | ACN | Barcelona | Educació | El Punt Avui Conscienciar sobre la importància de denunciar el bullying, la cl Es preveu un nou curs escolar amb menys confinaments, més acompanyament, però amb molta incertesa encara – Garrotxa Digital Llibres de text minvants Telenotícies – Mesures per a l'inici de curs Trenta-tres nous directius als centres educatius gironins | E.C | Girona | Educació | El Punt Avui Rafa Sánchez, Manoli Lara, Ruben Comas: El llarg viatge de les educadores socials als centres educatius – Social.cat Els alumnes vacunats i els que hagin passat la COVID no hauran de fer quarantena a partir d'aquest curs – Garrotxa Digital La nueva prórroga presupuestaria lastra el inicio del curso Tornada a l'escola amb cribratges a l'inici de curs i mascareta o No és hora encara per abaixar la guàrdia, per Laura Rosel – Catalunya Ràdio El Govern anuncia les primeres mesures antiCovid que hi haurà al curs escolar 2021-22 Tornada a les aules: Els experts aclareixen què passarà amb la Covid-19 Educació estudia eliminar les quarantenes als instituts per l’avanç de la vacunació | Rosa M. Bravo | Barcelona | Educació | El Punt Avui Notícies – [FAQ] Com serà la tornada a l'escola aquest curs 2021-22? El gran repte d’un nou curs escolar | Editorial | El Punt Avui Vacunes per facilitar el curs escolar | Rosa M. Bravo | Barcelona | Educació | El Punt Avui Els INS de Caldes i Vilablareix estrenen edifici aquest curs | G. Busquets Ros | VILABLAREIX | Educació | El Punt Avui Covid | Els alumnes catalans vacunats no es confinaran si hi ha positius Terrassa suspèn el procés de licitació del servei de menjador pels recursos presentats per dues empreses Tornada a l'escola: els alumnes vacunats no s'hauran d'aïllar – Diari de Sabadell La tornada a les aules serà més econòmica aquest curs La tornada a l’escola: amb mascareta, grups bombolla i amb el 100% de presencialitat – Social.cat El nou curs escolar s'inicia amb tots els ce… – Govern.cat La covid-19 ajorna el primer dia d'escola d'uns 140 milions d'infants Començar el curs vacunats: la petició per carta del govern a les famílies d'alumnes d'ESO Unes 35 famílies es concentren davant d'Educació contra l'ús de mascaretes a les escoles | NacióManresa Quines mesures anticovid es plategen aquest curs? Sitges iniciará el curso escolar 2021-2022 y estrena el edificio Escuela Agnès Obres per posar al dia els centres escolars de Girona | E.C | Girona | Educació | El Punt Avui Gairebé 100.000 euros per fer millores a les escoles de Sant Feliu de Guíxols • Ràdio Capital de l'Empordà Pla pilot per mesurar la qualitat de l’aire a les Escoles Bressol Municipals lleidatanes Millores durant l’estiu a les escoles Tomàs Raguer i Joan Maragall de Ripoll La violència de gènere a les escoles preocupa el Govern Nou curs escolar 2021-22: amb mascaretes i sense quarantenes per als vacunats Quins centres educatius ha arreglat l'Ajuntament aquest estiu? Afganistan.- Els talibà confirmen la segregació per sexes a les escoles Ada Colau retirará las bolas de hormigón que colocó delante de un colegio en Nou Barris – Barcelona – COPE ?Millores a les escoles Tomàs Raguer i Joan Maragall de Ripoll | NacióRipollès Tornada a l'escola: què podem aprendre d'Àsia? Educació mantindrà la quarantena a les escoles però estudia eliminar-les als instituts | ACN | vilablareix | Educació | El Punt Avui Les dues primeres escoles amb immersió en cors obriran el 6 de setembre Així serà el curs escolar 2021-2022: els alumnes vacunats no hauran de fer quarantena Nou curs: Educació mantindrà les quarantenes a les escoles però es planteja eliminar-les progressivament als instituts | Público Educació mantindrà les quarantenes a les escoles però es planteja eliminar-les progressivament als instituts Vacunació obligatòria per a mestres i treballadors d'escoles públiques de Nova York Solidaridad con Pablo Costas y su tripulación atrapada en Yemen – Confederación Intersindical Francesc Serra i Ferran Martínez, nous directors de Cultura i Presidència a la Catalunya Central | NacióManresa L'aFFaC demana revisar l'ús de la mascareta de cara al curs escolar 2021-22 Los alumnos vuelven al cole sin suficientes maestros La comunitat educativa demana més inversió i menys restriccions La Bruixola 01/09/21 | Onda Cero Radio

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes