Premsa

Premsa del 16 al 22-8-21

Curso escolar 2021-2022: Restricciones y fechas por comunidades Esto es lo que cuesta la 'Vuelta al cole' en cada comunidad – El Periódico de Aragón La nova llei d'educació promourà la memòria democràtica a les aules Els ‘mentors’ de la salut mental juvenil: una xarxa de 450 agents per a acompanyar en el tractament altres joves amb trastorns mentals Que llegeixin el que vulguin, però que llegeixin Addiccions a l’adolescència: com detectar-les? Un estiu per descobrir casa nostra Vanesa Amat: "Necessiten les paraules per créixer" Superats? Respireu fondo! Només li feu cas a ella! Decàleg perquè els nadons mengin bé a l'estiu La intel·lectualitat en els infants Parla una afganesa que va haver de simular 10 anys ser un home: “Vivim cada segon amb pànic” El terratrèmol d'Haití afecta més de mig milió d'infants, segons l'Unicef Salut ha administrat 10 milions de dosis de la vacuna i crida a aprofitar l'agost A l’escola Cervantes hi plou cada dia | Jordi Panyella | barcelona | Societat | El Punt Avui Terrassa inverteix més d’1 milió d’euros en reformes i millores de centres educatius Tinc por per les meves germanes afganeses – Malala Yousafzai Les nenes tornen a l’escola a la ciutat afganesa d’Herat CCOO demana la integració de l'escola Boix de Badalona a la xarxa pública Salt destina 22.830 euros durant l’estiu al manteniment de les escoles – Diari de Girona Terrassa destina més d'1,1 milions a reformes d'escoles públiques | La torre del Palau Les CA aposten per fer classes presencials el proper curs, però discrepen en assumptes com la distància de seguretat Ampliación de la escuela Montessori en 1932, por Lluís Permanyer Oberta la convocatòria pels ajuts a l'estudi d'ensenyament superior pel curs vinent Exigen que se integre el Colegio Boix de Badalona en la red pública de Ensenyament

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes