S’arriba a un acord amb el Departament respecte al retorn de 25 hores d’atenció directa del personal Educador d’Educació Especial

 

En el marc del Comitè InIercentres d’avui dia 21 de juliol s’ha arribat a aquest princip d’acord amb el Departament d’Educació:

 • L’aplicació del retorn a les 25 hores d’atenció directa serà vigent a partir del curs vinent, 21-22.
 • En la distribució d’aquestes 25 hores d’atenció directa, es poden donar excepcionalment fora de l’horari lectiu,  el document remarca que  en cap cas  el personal Educador d’Educació Especial  ha de substituir el personal docent ni el servei de monitoratge. 
 • S’ha aconseguit el blindatge de la participació en les reunions de coordinació i formació de centre.
 • Distribució horàrira que s'ha pactat:
  • 25 hores d'atenció directa als alumnes amb necessitats educatives especials, que s'han de fer dins de l'horari lectiu i, si escau, en altres activitats on s'atengui directament als alumnes i que formin part del projecte educatiu del centre.
  • 6 hores per a reunions, coordinacions externes i internes i activitats formatives en el centre.
  • 4 hores per a col·laborar en la preparació dels materials i l’adequació dels espais per donar suport a l’alumnat amb necessitats educatives especials en la seva participació en les activitats del centre.
  • 2'5 hores de preparació, formació i reciclatge i altres activitats relacionades amb les seves funcions que no s'han de fer necessàriament al centre.
 • Es  constituirà una comissió de seguiment de la implementació d’aquest acord, per tal de poder garantir el seu compliment i evitar possibles abusos. Des de l'USTEC·STEs (IAC) vetllarem perquè en totes les franges horàries s'apliquin correctament les funcions que hi són assignades. Necessitem la vostra col·laboració per tal de poder recollir totes les incidències que es puguin produir.

En aquest acord s’inclou la pròrroga d’un any més, en relació a l’obtenció de la titulació de Tècnic Superior en Integració Social per aquelles treballadores que no complien aquest requisit de participació en la borsa de treball del personal Educador d’Educació Especial. 

Consulteu l'acord complet en aquest enllaç.

Des de l'USTEC·STEs (IAC) continuarem lluitant per les millores de les condicions laborals  de tot el personal laboral.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes