FP

USTEC·STEs

Compareixença d’USTEC·STEs (IAC) davant del Congrés de Diputats sobre l’Avantprojecte de Llei de l’Ordenació i de la Integració de l…

Compareixença d’USTEC·STEs (IAC) davant del Congrés de Diputats sobre l’Avantprojecte de Llei de l’Ordenació i de la Integració de la Formació Professional

Aquest dimarts 6 de juliol, USTEC·STEs (IAC) ha comparegut davant de la Comissió d’Educació del Congrés de Diputats, convidat pel Grup Parlamentari Plural, per defensar diferents posicions sobre l’Avantprojecte de Llei de l’Ordenació i de la Integració de la Formació Professional.

Aquí teniu la nostra intervenció!

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes