Retribucions

Increment retributiu per al 2021 i recuperació extra 2014

 

Us informem que a la reunió de la Mesa General de Negociació que s'ha celebrat l'1 de juliol, el Govern ha confirmat que té previst abonar l'increment retributiu del 0,9% que recull la "Ley de Presupuestos del Estado", a la nòmina del proper mes de setembre, naturalment amb efectes retroactius des de l'1 de gener d'aquest 2021.

Retorn de la paga extra 2014

A la mateixa reunió ens han confirmat que el 55% de la Paga Extra de 2014 (primer tram de pagament) serà abonat com a màxim a la nòmina del mes novembre.

El segon tram, el 45 % restant, hauria de ser abonat durant el 2022.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes