Premsa

Premsa del 28 al 30-6-21

Rebaixen un 40% les taxes dels màsters oficials de les universitats públiques «Em vaig preparar la selectivitat fent proves de les PAU des de l'any 2012» | NacióSabadell Laura Solà, una de les millors notes de les PAU: "Em vaig preparar bé les específiques perquè són les que més puntuen" El 96,77% dels estudiants catalans aprova la Selectivitat amb una mitjana de 6,848 Ingressa a l'UCI un jove de 18 anys contagiat al 'megabrot' d'Espanya Quasi 1.000 estudiants contagiats de coronavirus en el ‘macrobrot’ a Mallorca Els millors de la selectivitat diuen que no són ‘empollons’ 148 barcelonins contagiats en viatges a Mallorca i Menorca Laura Solà, millor nota de les PAU 2021: "M'ha anat bé treure'm l'estrès practicant karate" – Diari de Sabadell Imminent inici de la vacunació als de 16 a 29 anys després de començar ahir la de 30 a 34 Soraya, una de les joves contagiades al 'macrobrot': «Ho tornaria a fer, gran viatge!» Millors notes i més aprovats en la selectivitat | Rosa M. Bravo | Barcelona | Educació | El Punt Avui Un 35% dels adolescents asseguren no tenir confiança amb ningú de la seva família per parlar de sexualitat Més de 350 joves catalans contagiats per viatges de fi de curs Barcelona destinarà 4,3 MEUR per cobrir els 21.278 ajuts que les famílies han demanat per les activitats de lleure Ingressat almenys un pare dels estudiants contagiats a Mallorca – Regió7 Qui són i què volen estudiar els que han tret la nota més alta de la selectivitat Ja hi ha 68 estudiants de la Catalunya Central amb coronavirus pel brot de Mallorca | NacióManresa Catalunya rebaixa els preus dels màsters, però es manté a la part alta de l'Estat | NacióDigital Els estudiants de la Garrotxa treuen la tercera millor nota de Catalunya a la Selectivitat 2021 "El resultat de la Selectivitat és gràcies als dos anys de feina constant" El brot balear s’escampa: Gairebé 20 instituts de Barcelona, amb alumnes infectats Eloi Sabater, millor nota de les PAU a Girona, dubta entre dues carreres – Diari de Girona Una alumna d'Artesa de Segre obté la millor nota de selectivitat de Catalunya Els estudiants gironins obtenen un 6,9 de mitjana a la selectivitat – Diari de Girona PAU 2021 | Un 97% dels alumnes catalans supera els exàmens de la Selectivitat Set alumnes obtenen la millor nota de les PAU amb un 9,90 Més aprovats i amb més bona nota en la segona selectivitat de la pandèmia Els estudiants catalans amb les notes més altes de la selectivitat 2021 | NacióDigital Una alumna de l’Escola Sant Josep de Sant Sadurní, la vilafranquina Mireia Raventós Amadó, ha tret un 9,90 a la selectivitat, una de les notes més altes de Catalunya – El Cargol l El setmanari del Penedès l Societat l Política l Economia l Cultura l Vins i Caves l Món casteller l Entrevistes l Esports Els macrobrots per viatges de final de curs ja afecten 353 catalans Una estudiant d'Artesa de Segre aconsegueix la millor nota de la Selectivitat Cinc noies i dos nois treuen la nota més alta de la selectivitat: 9,90 Un alumne del Baix Empordà, la millor nota de selectivitat a Catalunya • Ràdio Capital de l'Empordà La Catalunya Central suma 71 alumnes contagiats en viatges de final de curs – Regió7 ’Enrique’ dejó 115 viviendas y dos escuelas afectadas, 48 árboles caídos y 28 derrumbes – Acapulco Guerrero Casi siete de cada diez jóvenes en España tienen miopía Más de 180.000 niños y jóvenes ya se han inscrito en colonias, casales y acampadas en Cataluña Docentes de 22 centros reciben formación sobre cómo fomentar la resiliencia en la escuela en el marco de un proyecto de investigación de la UAO CEU – elEconomista.es Quan el batxillerat no s’enfoca a les PAU Estudiants catalans afectats pel brot de Menorca: "Allò era una illa Covid" – Catalunya Ràdio La rectificación del Tribunal Supremo deslegitima la propuesta de reforma del EBEP de Iceta – Confederación Intersindical Piden reabrir casos de acoso en un instituto de El Prat

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes