Premsa

Premsa del 23 al 28-6-21

La vuelta a las aulas será con ratios de prepandemia y menos profesores Lanzan maestr@s petición en Change.org para que se investigue el abuso sexual infantil en escuelas y se tomen las medidas oportunas para erradicarlo | El puntero Las peticiones de becas de colonias se disparan Badalona avanza el dinero para construir dos nuevas escuelas Cierra el curso escolar, alumnos, control Covid, Cataluña Racismo Escuelas Catalunya: La lucha contra el racismo empieza en las escuelas | Público Quan el batxillerat no s’enfoca a les PAU «Vaig anar inventant endevinalles en anglès per als alumnes i al final n’ha sortit un llibre» – Regió7 L’INS Terres de Ponent acomiada el curs amb una mostra interactiva sobre la Guerra Civil Assetjament escolar Els viatges de fi de curs disparen els contagis a les Corts, Sarrià i Sant Gervasi Educar per tenir un futur sense emigrar, a "Signes dels temps" Alumnes de 19 instituts de Barcelona afectats pels brots a Mallorca i Menorca | betevé Un brot multitudinari afecta 57 estudiants catalans després d'un viatge de final de curs a Menorca Salou i PortAventura origen d'un brot de Covid-19 que afecta diversos estudiants Cinc grans lliçons d'un nou curs marcat per la pandèmia, per Elisabet Pedrosa – Catalunya Ràdio Publicades les Notes de la Selectivitat 2021 a Catalunya | betevé «L’ensenyança catalana» – Diari de Girona Les escoles religioses perden un 10 % de les classes de P3 Neix COOLTIVA'T, una programació teatral dirigida a llars d'infants i escoles Cataluña estudia abrir la vacunación de golpe a todos los menores de 30 años La Confederación Intersindical acusa a Iceta de eludir responsabilidades ante el problema de la temporalidad en las administraciones – STEs-Intersindical Se retrasa la vuelta al cole en Barcelona: los niños volv… Gran protesta en la calle, pero sin éxito para la huelga general

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes