Premsa

Premsa del 17 al 21-6-21

Demanen dos anys de moratòria per no reduir mestres en escoles vulnerables Sindicatos y entidades educativas celebran la presencialidad al cierre de un curso «complicado» | Noticiero Universal Punto y final al curso más difícil en las aulas Acaba un curs de “supervivència” per als docents i amb la crítica de les famílies per haver quedat fora dels centres – La Manyana El campamento sindical STEs exigirá estabilidad para el personal escolar interino – STECyL-i Acampada de docents interins contra la precarietat Educació vol treure les mascaretes el curs vinent Sindicats i entitats educatives celebren la presencialitat després d'un curs "complicat" Acampada davant d'Ensenyament per reclamar l'estabilització del personal interí docent i laboral Acampada ante Ensenyament para reclamar la estabilización del personal interino docente y laboral Crítiques per la «manca de recursos» de l’escola de Palamós Els Àngels – Diari de Girona Volen més recursos i docents al CEE Els Àngels de Palamós | Emili Agulló | PALAMÓS | Educació | El Punt Avui Acaba un curs de “supervivència” per als docents i amb la crítica de les famílies per haver quedat fora dels centres – Social.cat Protesta unitària per denunciar l'abús de temporalitat | betevé Sindicatos y entidades educativas celebran la presencialidad al cierre de un curso "complicado" Punt i final al curs més difícil a les aules Educació reduirà dos grups de P3 de cara al curs 2021-2022 a l'Anoia Acampada a Educació per demanar estabilitat per als interins | betevé

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes