Informació important opositors/es cicles
Tauler de l’aspirant – Avís: El sorteig per a la tria de la unitat didàctica a exposar (activitats d’ensenyament-aprenentatge en el cas de programacions de cicles formatius LOE) és de tres extretes a l’atzar de les desenvolupades a la pròpia programació. És obligatori que com a mínim n’hi hagi sis de desenvolupades a la programació.

Pel que fa a les AEA de les UD corresponents a les especialitats de Cicles, que entrarien al bombo del sorteig, podem informar, perquè així ens ho ha comunicat aquest matí el Departament:
 

  1. Que l’acord al qual es va arribar a la Mesa Sectorial amb els sindicats, que només entren al sorteig les AEA que estan desenvolupades a la programació, que com marca la normativa han de ser un mínim de 6, ha estat ratificat aquesta mateix matí pel Departament en reunió informativa amb els representants dels treballadors/es.
     
  2. NO entren al sorteig totes les AEA que els/les aspirants tinguin indicades a la programació, solament les que tinguin desenvolupades, en un mínim de 6.
     
  3. El Departament ja ha fet arribar una nota informativa, amb les instruccions en el sentit acordat, a tots els tribunals.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes