Concurs-oposició 2021

Pel que fa a les activitats d’EA (AEA) que entraran en el bombo del sorteig, volem aclarir:

 1. Que, tal i com ens van deixar clar a la Mesa Sectorial, quan es va tractar aquesta qüestió, només han d'entrar al sorteig les AEA que estan desenvolupades a la programació, i que tal com marca la normativa, apartat 2.1.2 annex 5, han de ser un mínim de 6.
   
 2. No han d’entrar al sorteig totes les AEA que els i les aspirants tingueu indicades a la programació, només les que tingueu desenvolupades, tal com alguns tribunals ja han informat. 
   
 3. Vam demanar, en el seu moment, el canvi de redactat de la normativa, però el Departament no ho va considerar.
   
 4. Aquesta qüestió en va tractar en la Mesa del 22 d’abril, i també en la del 5 de maig, per tal d’evitar el que havia passat fa 2 convocatòries, és a dir, que alguns tribunals van considerar que havien d’entrar a sorteig totes les AEA explicitades a la programació i d’altres tribunals, en canvi, que només entressin les AEA desenvolupades a la programació, en un mínim de 6. Vam insistir molt que això quedés clar i fos explicat als tribunals.
   
 5. L’acta de la Mesa del 5 de maig reflecteix, literalment, el següent:

"Pel que fa a les activitats ensenyament-aprenentatge, ja va quedar clar que són totes les que s’han desenvolupat en la programació, que com a mínim han de ser 6. Es deixarà clar als presidents dels tribunals".

 
Tenint en compte tot el que hem exposat, demanem al Departament que faci arribar, amb caràcter d’urgència, una nota d'aclariment a tots els tribunals perquè aquesta qüestió quedi esmenada, donant seguretat als i les aspirants i proporcionant-los la tranquil·litat que mereixen per poder fer front a aquest procés selectiu.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes