Premsa

Premsa del 16 i 17-6-21

El 1º Consejo de Adolescentes apuesta por un proyecto sobre la implementación de puntos de recarga sostenible para patinetes eléctricos y teléfonos móviles | sitgesvida Adoctrinar chicos y chicas de 16 años durante quince días, nuevo proyecto de 'mili' Los alumnos catalanes en cuarentena suben por segundo día Los escolares catalanes en cuarentena aumentan en 174 Quins són els motius del baix nivell dels aspirants a mestres? Pugen a 244 els grups escolars confinats i a 6.441 les persones en quarantena Familias de Nou Barris denuncian que les han adjudicado institutos lejanos y que pueden perder las becas si no aceptan Apropen el ball esportiu en cadira de rodes als infants – Empordà Una professora del Peguera engega un «crowdfunding» per ajudar una alumna a pagar la matrícula universitària | NacióManresa Mor un nen de 12 anys ofegat en un pantà de Catalunya Educació permetrà que s’obtingui el títol de batxillerat amb un suspens – Diari de Girona Educació promet “contundència” si es confirmen els casos de bullying a l’escola Pare Manyanet de Sant Andreu | Onda Cero Radio Tres alumnes de Terrassa finalistes en un concurs internacional per un projecte que elimina l'E.Coli de l'aigua | Onda Cero Radio Els futurs mestres, poc preparats? – Catalunya Ràdio Programa especial de l'"InfoK" per celebrar el vintè aniversari – Super3 Europa obliga Aragó a reconèixer el català com a mèrit als procediments de l'administració pública – Racó Català 1.700 alumnes de Salt s'han beneficiat aquest curs 2020-21 dels tallers de suport i estudi assistit Premi a la seguretat viària en l'entorn escolar Berga regala bitlles catalanes als centres educatius per donar a conèixer aquest joc tradicional | NacióBerguedà Els alumnes a partir de 12 anys a Espanya ja saben quan seran vacunats “L’escola ho té tot per fer un món millor” | Jordi Camps i Linnell | Barcelona | Cinema | El Punt Avui Catalunya comptabilitza 244 grups escolars confinats i tres centres tancats per coronavirus Escoles i instituts gironins perdran recursos perquè n’hi haurà menys d’alta complexitat – Diari de Girona ?Dolors Collell, nova directora general de Professorat i Personal de Centres Públics | Osona.com Creix la incidència de la Covid-19 a les escoles catalanes i hi ha tres centres tancats Escoles tancades i amb grups escolars confinats a Catalunya El Parlamento de Andalucía aprueba tramitar una iniciativa para dar estabilidad al personal interino, la misma que reivindica STEs-i – STEs-Intersindical

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes