Premsa

Premsa del 14 al 16-6-21

Aquestes són les carreres més sol·licitades La llengua de les PAU i el problema inexistent El dret que ni se t’adrecin en català | Cultura | EL PAÍS Catalunya Vacunació per als joves que estudien a l’estranger i els ho reclamin per viatjar-hi | C. S | barcelona | Salut | El Punt Avui Baixen a 3 els grups escolars confinats a l’Anoia L'institut Ca n'Oriac guanya un premi Baldiri Reixac. Amb quin projecte? Mor ofegat un nen en una excursió escolar a un embassament – Regió7 Pugen a 233 els grups escolars confinats i a 5.851 les persones en quarantena Baixen a 223 els grups escolars confinats i a 5.661 les persones en quarantena Educació rebutja abaixar l'exigència de les proves per ser mestre però demana "reformes" Els grups escolars confinats es desplomen i registren la xifra més baixa de tot el curs – Regió7 L'Escola 1 d'abril de la Palma d'Ebre, tancada per l'afectació del coronavirus El Síndic de Greuges investiga la actuación del colegio de Barcelona donde se suicidó una alumna El fiscal demana 15 anys per a un entrenador de beisbol per abusar de tres alumnes – Regió7 Covid persistent: "Sento impotència i angoixa, m'han deixat sola" – TV3 La biblioteca solsonina fomenta la lectura entre l’alumnat de primària amb el tercer «Bibliotrivial» | Nació Solsona El confinament de l’alumnat ha fet empitjorar els seus resultats en matemàtiques i anglès – Social.cat Catalunya comptabilitza 223 grups escolars confinats i dos centres tancats – Empordà Què necessites per posar-te la vacuna si marxes d'Erasmus? Per què seran importants les cures emocionals en l'educació postpandèmia? Salut vacunarà amb Janssen els treballadors i universitaris que marxin a l'estranger La meitat d'aspirants a mestre suspèn les proves d'aptitud Una app per plantar cara al «bullying» – Diari de Girona Programa especial de l'"InfoK" per celebrar el 20è aniversari del programa informatiu del canal Super3 Alumnes vulnerables de Nou Barris, enviats a instituts llunyans Catalunya comptabilitza 223 grups escolars confinats i dos centres tancats per coronavirus Quatre de cada deu escoles de Barcelona han utilitzat equipaments municipals per ampliar el seu espai Ensenyament: Llibertat: l’escola pública que els pares somniaven | Público Critican los recortes en centros de alta complejidad Els Missioners Claretians actualitzen el protocol per a la protecció de menors després d’aflorar casos d’abusos sexuals | ACN | barcelona | Societat | El Punt Avui Escoles tancades i amb grups escolars confinats a Catalunya Actualizada nuestra página de oposiciones docentes en todos los territorios – STEs-Intersindical Ustec announces protests for the regularization of 30,000 temporary teachers in Catalonia – Read Latest Online News Fast With Bangoweb

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes