Premsa

Premsa del 10 al 14-6-21

Geis veu "marge de millora" en el model de selectivitat i aposta per debatre-ho amb Educació La insuficiència financera de les universitats | Enric I. Canela | catedràtic emèrit de bioquímica i biologia molecular / UNIVERSITAT DE BARCELONA | Opinió | El Punt Avui Triples i invents per acabar l'examen de Geografia de la Selectivitat Els escolars del Solsonès s'apropen als sons de la música barroca de la mà del festival Espurnes Barroques L'anglès i les matemàtiques, les assignatures més perjudicades pel confinament a 4t d'ESO Crític un nen de nou anys en ofegar-se en un canal a Catalunya Baixen a 354 els grups escolars confinats i a 8.396 les persones en quarantena Sindicats educatius critiquen "problemes estructurals" en la concertada catalana El conductor d’un autocar de nens, caçat borratxo per Barcelona Enxampen begut un conductor de bus escolar a Barcelona – XCatalunya.cat La Generalitat: autoritza els actes de graduació escolars i acaba amb les cites prèvies en els gimnasos Dos centres escolars tancats per covid-19 a Catalunya, un d'ells a Ribera d'Ebre El nombre d'alumnes que trien les PBAU en castellà és "ínfim" a les Balears La vacunació dels adolescents i joves: abans del curs o quan toqui? Geis veu "marge de millora" en el model de les PAU però diu que les decisions no poden ser "unilaterals" 3 alumnes catalanes a la final d'un prestigiós concurs mundial amb un projecte contra l'E. coli – Catalunya migdia (cap de setmana) Denunciado el conductor de un autobús escolar en Barcelona por doblar la tasa de alcohol permitida Catalunya vacunarà estudiants d'Erasmus que marxin a l'estranger El confinament afecta els resultats dels alumnes de 4rt d'ESO – Empordà El confinament impacta en els resultats de matemàtiques i anglès dels alumnes de 4t d'ESO – Diari de Girona Catalunya flexibilitza mesures en l'àmbit esportiu i en els actes de final de curs Investigan el suicidio de una menor de 15 años en Barcelona por acoso escolar Coronavirus.- Cataluña contabiliza 332 grupos escolares confinados y dos centros cerrados Nueva mejora de los datos de Covid en los colegios catalanes Colegios cerrados y con grupos escolares confinados en Catalunya Dos escuelas cerradas por coronavirus en Cataluña Les Metzineres desfilen amb dissenys cocreats amb alumnes d'Elisava i BAU | betevé S'incrementen els intents de suïcidi en menors a Tarragona la primera meitat del 2021 Impuls a la creació d’una nova competició escolar d’hoquei | Canal Terrassa “La transformació educativa és imprescindible” | Rosa M. Bravo | Barcelona | Educació | El Punt Avui Alumnes de l'Escola Miralletes del Clot, obligats a anar a instituts d'altres barris | betevé Una dona de 30 anys es fa passar per la seva filla de 13 per passar el dia sencer al col·legi Notícies – Es manté estable la xifra de grups bombolla confinats de les escoles de Sant Cugat Catalunya comptabilitza 269 grups escolars confinats i dos centres tancats per coronavirus L'art com a motor educatiu Cap classe confinada a les escoles del Baix Empordà • Ràdio Capital de l'Empordà Els Mossos investiguen dos casos de suïcidi d’alumnes d’escoles Manyanet – Diari de Girona Què s'amaga darrere dels suïcidis dels adolescents? – Catalunya Ràdio Cap escola tancada a Catalunya per covid per primer cop en mesos La comunitat educativa, commocionada per la mort de dos estudiants de l’institut Torre Vicens – La Manyana

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes