Premsa

Premsa del 9 i 10

Un mail sospitós obliga a investigar el suïcidi d'una nena a Barcelona La Segona República i la riuda del 1962, a l'examen d'Història | betevé L'examen d'Anglès de les PAU inclou una redacció sobre el Black Lives Matter Un article de l'ARA sobre els transgènics o Montserrat Roig, les opcions a l'examen de català de la selectivitat La major part de les converses entre els adolescents de Valls són en castellà | NacióTarragona Baixen a 354 els grups escolars confinats (-5) i a 8.396 les persones en quarantena (-212) – Regió7 Pugen a 344 els grups escolars confinats i a 8.172 les persones en quarantena Pugen a 359 els grups escolars confinats i a 8.608 les persones en quarantena Percentatge anecdòtic d’estudiants que demanen la selectivitat en castellà a Sabadell – Diari de Sabadell Investiguen per segon cop una escola religiosa, aquest cop pel suïcidi d'una menor Educació s’avé a construir l'edifici de l'institut de Castellbell a la Vall de Montserrat – Regió7 Aquest és l'examen de francès de la selectivitat 2021 corregit Investigada una escola a Barcelona: Suïcidi d'alumne, bullying i mobbing a un informàtic que va denunciar pedofília – XCatalunya.cat "Cabre", 'Mirall trencat' i fonètica, a l'examen de català de la Selectivitat 2021 Retallada de docents en centres d'alta complexitat – Racó Català El preu dels màsters oficials baixarà un 40% | Rosa M. Bravo | Barcelona | Educació | El Punt Avui Exàmens selectivitat (PAU 2021): correccions i respostes d'avui 9 de juny Denunciat un xofer de transport escolar per doblar el límit d'alcohol permès El Govern aprovarà "en els pròxims dies" una rebaixa del 40% del preu dels màsters Els estudiants reguen Twitter de llàgrimes amb l'examen de mates Els preus del màster seran un 40% més barats: què implica? La Generalitat rebaixarà un 40% el preu dels màsters el curs que ve Catalunya comptabilitza 359 grups escolars confinats i un centre tancat per coronavirus L'INS d'Horticultura i Jardineria de Reus guanya el Catskills de floristeria Catalunya, en la part alta dels preus dels màsters a l'Estat | NacióDigital Geis sobre el català a les PAU: "No crec que estigui desobeint res" Els Mossos investiguen una escola de Catalunya arran del suïcidi d'una alumna Els preus dels màsters públics baixaran un 40% i el curs que ve costaran com els graus més cars Un 60% de les converses entre els alumnes als patis dels instituts públics de Valls són en castellà – Racó Català El 60% de les converses als instituts de Valls són en castellà Arriba la segona edició de La Cantata de la Clika en línia – Viasona Només un 39% dels nens i joves de Valls parlen català a l'escola – Fòrums – Racó Català Comencen les obres per tindre enllestit el carril bici entre Sant Pere i Sant Pau i el centre el curs que ve | NacióTarragona Nou acte a Salt contra la segregació escolar | Esteve Carrera | salt | Societat | El Punt Avui Escolars creen un «Delta» amb argila per conscienciar sobre els sediments El bicibús busca nous recursos per seguir creixent | betevé Catalunya comptabilitza 344 grups escolars confinats i un centre tancat per coronavirus Els escolars del Solsonès s'apropen als sons de la música barroca de la mà del festival Espurnes Barroques El conseller González i Cambray assegura que 'cap escola bressol rural tancarà per motius econòmics'

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes