Premsa

Premsa del 2 i 3-6-21

Notícies – Les famílies no podran entrar a les festes de fi de curs de les escoles Recta final per tenir a punt el nou institut de Caldes de Malavella per a la tornada | Esteve Carrera | Caldes de Malavella | Educació | El Punt Avui Les AFA de cinc escoles de Vilafranca impulsaran casals d'estiu inclusius amb el suport de l'Ajuntament – El Cargol l El setmanari del Penedès l Societat l Política l Economia l Cultura l Vins i Caves l Món casteller l Entrevistes l Esports Notícies – Ja es poden demanar beques menjador i ajudes d'escolaritat per al curs vinent S'obre la convocatòria d’ajuts a l’escolaritat als menjadors escolars | NacióSantCugat El català, discriminat a la universitat? Pugen les queixes per canvis de llengua a classe Ripoll participa per segon any al projecte de mentoria social Rossinyol | NacióRipollès El proper curs escolar a Catalunya començarà el 13 de setembre Un centenar de persones donen suport als 13 universitaris jutjats per aldarulls en una manifestació el 2017 | ACN | Barcelona | Política | El Punt Avui Més de 400 alumnes de Reus descobriran el Teatre Fortuny a través d'una visita guiada i un concert de Camerata XXI La directora del Catalunya, nova secretària a Educació L’aFFaC reclama a Educació que flexibilitzi restriccions i permeti que els centres acomiadin el curs amb les famílies – Social.cat ACOSO ESCOLAR (Primera Parte) | El Faro de Hellín Repunte de casos de bronquiolitis en niños Cataluña contabiliza 396 grupos escolares confinados y dos centros cerrados – elEconomista.es Set de cada deu infants catalans se senten molt feliços amb la seva vida – Empordà Girona fa balanç del primer curs del pla pilot de la Xarxa de coordinadors/ores de mobilitat escolar de la ciutat El futur de la llengua de signes també depèn de tu Salvem sa nostra llengua – Diari de Girona Amb els peus sobre la terra: granges i horts per visitar i aprendre Catalunya comptabilitza 396 grups escolars confinats i dos centres tancats per coronavirus Celaá dubta que els nens puguin anar sense mascareta al pati de les escoles al setembre

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes