Premsa

Premsa del 31-5 al 3-6

El porcentaje de alumnos y alumnas de Primaria que estudian una segunda lengua optativa se triplica en cinco años – elEconomista.es Los alumnos catalanes en cuarentena suben casi en un millar El curso 2021-2022 comenzará el 13 de septiembre y finalizará el 22 de junio – Barcelona – COPE El Govern reduce los colegios para niños en riesgo social Coronavirus.- Cataluña contabiliza 365 grupos escolares confinados y dos centros cerrados Cataluña contabiliza 354 grupos escolares confinados y dos centros cerrados Cataluña contabiliza 321 grupos escolares confinados y dos centros cerrados – elEconomista.es El fin de curso trae una caída del Covid en las escuelas Cataluña comenzará el curso escolar el 13 de septiembre Els pediatres veuen precipitat vacunar els nens de 12 a 15 anys Set de cada deu infants catalans se senten molt feliços – Empordà Els intents de suïcidi en joves es tripliquen a Sabadell – Diari de Sabadell El Vendrell busca una distribució més equitativa de l'alumnat immigrant a les escoles Horror en un internat: apareixen els cossos enterrats de 215 nens Pere Soler:"El discurs que la normalitat només tornarà a l’escola si es vacunen els nens és fals" Superen el límit de contaminació les 12 escoles públiques de Sant Cugat? | NacióSantCugat Surt a concurs el servei de menjador de les escoles Santa Eulàlia de Berga i Lillet a Güell de la Pobla | NacióBerguedà El futur de les llars d’infants rurals, en l’aire pel nou conveni amb Educació | Diari de Tarragona Catalunya comptabilitza 354 grups escolars confinats i dos centres tancats per coronavirus Carta-pressing de totes les regions franceses a Macron: "Volem immersió" Ja és oficial: El Govern posa data a l'inici del nou curs escolar Una alumna de secundària de Vic: "Em tranquil·litza saber que no tinc la covid-19" Catalunya comptabilitza 365 grups escolars confinats i dos centres tancats per coronavirus Assaig a les escoles perquè els alumnes es facin autototests per futurs brots El bullying, a "L'altra cara" Horari del sorteig per a les escoles bressol de Barcelona 2021-22 | betevé El nou curs escolar començarà el 13 de setembre L’escola començarà el 13 de setembre i acabarà el 22 de juny | Redacció | Barcelona | Educació | El Punt Avui [VÍDEO] 'El joc de les frases desfetes' guanya el 6è Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català El curs escolar 2021-22 a Catalunya començarà el 13 de setembre El calendari escolar del curs 2021-22: del 13 de setembre al 22 de juny CALENDARI ESCOLAR de Catalunya 2021-2022: dates clau Ja és oficial: El Govern posa data a l'inici del nou curs escolar Calendari escolar 2021-22 a Catalunya: l'escola començarà el 13 de setembre Calendari Escolar 2021-22 – Catalunya: Vacances i Festius | betevé Escoles tancades i amb grups escolars confinats a Catalunya Girona posa diumenge la meitat de les dosis previstes als essencials – Diari de Girona Sobre la implantació del primer nivell d'educació infantil en escoles rurals – TOTLLEIDA

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes