RESUM MESA TÈCNICA D’INCLUSIVA, 1 de juny de 2021

 

EDUCADORES D'EDUCACIÓ ESPECIAL (EEE)

  • USTEC·STEs (IAC) lamenta que una vegada més el Departament ajorna la negociació d'un acord en vers la recuperació de les 25 h d'atenció directa a l'alumnat de les Educadores/s d'Educació Especial. Pel que conjuntament amb la resta del comitè prendrem les accions necessàries.

 

  • Actuacions de millora de la qualificació professional del personal EEE  en centres públics:

El Departament facilita les dades actualitzades de les persones que participen en el procés d'habilitació i obtenció del títol d'integrador social, així com la voluntat de prorrogar el procés un any més, que estava previst de finalitzar a setembre del 2021.

  • Dades grup 2-Habilitació EEE: Els consta que falten 36 persones per realitzar o superar el curs d'habilitació. Se'ns informa que se'ls ha enviat una e-valisa o e-nòtum, perquè realitzin la inscripció. Aquest mes de juliol hi haurà una nova edició del curs d'habilitació, malgrat que s'hi hagin inscrit tan sols 4 persones de les 36 pendents de fer aquesta formació.
  • Dades grup 3- Obtenció de la titulació en TIS: Resten 70 persones per obtenir la titulació TIS. D'aquestes la meitat estan matriculades i cursant diferents mòduls al IOC. El

Departament ha notificat a les persones que no estan inscrites al IOC, la finalització del termini i la presentació de la titulació en cas que l'hagin obtinguda.

USTEC·STEs (IAC) valora positivament la voluntat per part del Departament de prorrogar un curs més el termini del procés.
Lamentem, però l'actitud intransigent a l'hora de considerar casuístiques concretes, basades en criteris d'edat o càrregues familiars excepcionals, que puguin dificultar l'obtenció de la titulació requerida, dins dels terminis establerts.

 

FISIOTERAPEUTES EAP

  • Revisió de les funcions i horaris dels fisioterapeutes:

El Departament s'ha compromès a enviar una proposta d'acord, envers les esmenes presentades pel Comitè. Considerem positivament en els termes en què s'està treballant, malgrat que s'està demorant més del que voldríem. Esprem que aquesta modificació es pugui veure reflectida en els documents d'organització i gestió del curs vinent.

 

  • No hem pogut avançar en la negociació de la resta de condicions laborals que afecten aquest col·lectiu (itinerància, riscos laborals, etc.) perquè primer cal tancar l'acord en les funcions i horaris. Caldrà continuar treballant-hi. 

 

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes