Premsa

Premsa del 27-5 al 31-5-21

Aval a la vacunació d’adolescents amb Pfizer | Natàlia Segura Raventós | Brussel·les | Societat | El Punt Avui ?Vic inicia una croada contra les abundants burilles de cigarretes al terra | Osona.com Alumnes d'ESO analitzen els microplàstics de la platja | betevé Perpinyà es manifesta a favor de la immersió lingüística del català – El triangle Nins i electes: el Constitucional francès topa amb la protesta de Perpinyà Què tenen en comú les matemàtiques i les pedres? – Regió7 Prop de 3.000 alumnes de Manresa participen en les activitats del Pla de Millora d'Oportunitats Educatives | NacióManresa Barcelona torna a obrir patis els caps de setmana | betevé Més risc per als infants en risc Ciències i biaix de gènere Baixen a 461 els grups escolars confinats i a 11.290 les persones en quarantena Protesta a Perpinyà contra l'atac a la immersió lingüística a França El Govern preveu vacunar els joves d'entre 12 i 16 anys als instituts França no respecta les llengües | Editorial | El Punt Avui Troben 215 cadàvers de nens enterrats en un internat del Canadà – Regió7 Notícies – Cauen els grups confinats de les escoles de Sant Cugat fins a xifres insòlites El nou conseller d'Educació advoca per no dur mascareta a l'escola "si la situació és segura" – Empordà Gonzàlez-Cambray obre la porta a vacunar els joves als instituts Unes 2.000 persones es manifesten a Perpinyà en defensa del català Catalunya comptabilitza 462 grups escolars confinats i tres centres tancats per covid-19 La Catalunya Nord es manifesta contra l'intent de tombar la immersió lingüística | NacióDigital Manifestació a Perpinyà en defensa del català | ACN/Redacció | perpinyà | Societat | El Punt Avui Les escoles religioses toquen fons | betevé Gonzàlez-Cambray advoca per no portar mascareta a les escoles "si la situació és segura" El Tibidabo es converteix en un laboratori de física gegant | betevé Més de 2.000 persones demanen a Perpinyà que no es derogui la llei francesa que protegeix el català Perpinyà és un clam a favor del català a l'escola – XCatalunya.cat Resum del coronavirus a Catalunya del 29 al 30 de maig 2021 | betevé Olot no vol que es fumi als entorns de les escoles de la ciutat – Ràdio Olot Mobilització a Perpinyà per la protecció del català a França – Diari de Girona Perpinyà es manifesta a favor de la immersió en català: èxit de convocatòria Assignatura de vela per als alumnes de les Cases d'Alcanar | Diari de Tarragona Arabell i Terraferma seran mixtos al tenir pocs alumnes Perpinyà s’indigna contra la censura de la immersió | Enric Bonet | Perpinyà | Política | El Punt Avui Acostar la ciència als més joves: Missió Alba – Catalunya al dia Les places vacants per P-3 a les escoles de Sant Cugat Multitudinària manifestació a Perpinyà en defensa del català i de la immersió lingüística No, l'himne espanyol no sonarà cada matí a les escoles de Múrcia – Catalunya Ràdio La Covid s'estabilitza a les escoles catalanes: 462 grups i 11.160 persones confinades Unes 3.000 persones defensen a Perpinyà la immersió lingüística en català a l'escola Èxit de la manifestació a Perpinyà en defensa del català i contra el Constitucional francès Vox: «Fer sonar els Segadors a les escoles catalanes seria com si a Sant Cugat es posés l'himne de l'associació de veïns» | NacióSantCugat La falta d'alumnes porta les dues escoles de l'Opus de Lleida a barrejar nens i nenes Més de 2.000 persones es manifesten a Perpinyà per reclamar que no es derogui la llei francesa que protegeix el català | Público La Covid retrocedeix lleument a les escoles catalanes: hi ha 461 grups confinats El Ministerio de Educación creará un nuevo cuerpo de profesorado de Formación Profesional, cuatro meses después de suprimir el de Profesores Técnicos – STEs-Intersindical Entitats | Plataforma Unitària contra les Violències de Genere La Confederación Intersindical y STEs-i rechazan la propuesta del ministro Iceta de modificación del EBEP y que plantea cesar al personal interino que lleven tres años en una misma plaza – STEs-Intersindical La regidoria d’Educació convida a la reflexió sobre la jornada continuada a primària — Educació

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes