Premsa

Premsa del 26 i 27-5-21

L'exposició «Art al claustre», promoguda per alumnes de l'institut Cal Gravat, s'estrenarà divendres | NacióManresa L'Institut d'Estudis Aranesos lamenta que s'anul·li la immersió aprovada per l'Assemblea francesa – Catalunya al dia Montcada i Reixac tindrà el primer institut escola amb escola bressol de l'àrea metropolitana el 2023 El CC Baró de Viver porta l'art a les aules | betevé Dues noves modalitats i 11 cursos nous de Formació Professional per al Vallès Occidental | Canal Terrassa Torrefarrera dona la benvinguda al 1r Festival Treubanya L’Ajuntament de Girona lliura els premis del concurs dels Jocs Florals de Secundària L'alumnat del SIEI del Pi del Burgar ven els seus enciams al Mercat Central | Canal Reus TV Berga promou un concurs literari sobre La Patum entre l’alumnat de les escoles de primària | NacióBerguedà Habrá AstraZeneca para todos los que se la pusieron Cataluña contabiliza 463 grupos escolares confinados y tres centros cerrados – elEconomista.es Vox pide que el himno de España suene todas las mañanas en los colegios de Murcia Moderada escalada del Covid en los colegios de Cataluña El consejero de Educación anima a los profesores a ser «protagonistas» de «la nueva Generalitat republicana» Life Terra, un projecte europeu per plantar un arbre per cada habitant de la Unió Europea | Barcelona Pugen a 463 els grups escolars confinats i a 11.333 les persones en quarantena Un brot de covid posa en alerta Cardona, que deixa una trentena de casos positius – Regió7 Catalunya comptabilitza 463 grups escolars confinats i tres centres tancats per coronavirus CALENDARI ESCOLAR de Catalunya 2020-2021 L'STEI dona suport a la immersió lingüística a la Catalunya Nord Coronavirus a Catalunya, 27 de maig: Avança la vacunació | betevé

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes