Premsa

Premsa del 24 al 26-5-21

Les novatades, el plagi o l'assetjament sexual podran ser castigats amb fins 3 anys d'expulsió de la universitat Selectivitat 2021: horari i calendari de les PAU – Diari de Girona La Mercè, l'únic institut públic amb cicle de rellotgeria | betevé El projecte Xcelence, el futur de l’orientació acadèmica, s’aplica ja a Terrassa | Canal Terrassa Quan la vocació docent té premi: una professora de Nules guardonada pels seus alumnes Els alumnes d’hostaleria de l’IES Maria Ibars de Dénia trauen profit del peix de rebuig | Noticies La Marina Plaça Alumnes d'ESO de Mata de Jonc envien una sonda a l'espai des del campus de la UIB Dotze alumnes d'FP de l'INS Pere Martell faran pràctiques al Port de Tarragona 'Escoles a escena' torna al Teatre-Auditori per transmetr… Més de 4.400 alumnes de centres educatius de les Balears han participat al I Congrés No + odi Notícies – 15 espectacles perquè l'alumnat de Sant Cugat torni a viure la cultura L’alumnat de 2n de Batxillerat es prepara per la Selectivitat després d’un curs atípic | Canal Terrassa L’alumnat del curs Bàsic 1 del CFA Jacint Carrió de Manresa visiten la biblioteca Ateneu Les Bases – Regió7 Tot l’alumnat de l’escola Serra de l’Obac pinta un mural al pati dedicat al feminisme | Canal Terrassa El Covid se debilita al inicio de la semana escolar En septiembre reabrirán por completo todas sus escuelas de Nueva York – Noreste Josep Gonzàlez-Cambray, de director general con Bargalló a conseller de Educación El presidente francés, Emmanuel Macron, defiende la inmersión en lenguas regionales Una decena de familias recurre a la Generalitat por no cumplirse en su colegio el fallo del TSJC que obliga a un 25% de castellano | España Cataluña contabiliza 399 grupos escolares confinados y cuatro centros cerrados – elEconomista.es Vox pide que el himno de España suene todas las mañanas en los colegios de Murcia – La Opinión de Murcia Colegios cerrados y con grupos escolares confinados en Catalunya Més de 500 nens i joves reflexionen sobre drets culturals dels infants – Empordà La Cecot demana que es faci públic l’informe que desaconsella la municipalització del servei de menjador | Canal Terrassa Report diari sobre el coronavirus: Ja es pot rebre la segona dosi d'AstraZeneca. Sense acord sobre els ERTO Pugen a 441 els grups escolars confinats i a 10.702 les persones en quarantena Vox demana que l’himne d’Espanya soni cada matí a les escoles de Múrcia La decisió del Constitucional de tombar la immersió posa en risc l'ensenyament en català a la Catalunya Nord – Racó Català Catalunya comptabilitza 441 grups escolars confinats i tres centres tancats per coronavirus Catalunya comptabilitza 399 grups escolars confinats i quatre centres tancats "Escape rooms" a les escoles per tractar temes complexos com la identitat de gènere El nombre de grups escolars confinats a la Catalunya Central cau a nivells d’inici de curs – Regió7 La Covid repunta a les escoles: 399 grups confinats i 10.702 persones en quarantena Escoles tancades i amb grups escolars confinats a Catalunya 24 de mayo: Día Internacional de las Mujeres por la Paz y el Desarme. – STEs-Intersindical En Directe a Ràdio 4 – Reptes del nou conseller d'Educació L'alumnat de 2n de Batxillerat es prepara per la Selectivitat després d'un curs atípic – YouTube La arquitectura, una aliada para eliminar la desigualdad en los patios de los colegios | Público Sindicatos y entidades educativas piden a Gonzàlez-Cambray diálogo y mejora de condiciones

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes