Caravana a Canàries 2021
Us recordem que fa anys que participem de la caravana “obrim fronteres” i us adjuntem el text que hi ha penjat a la web de la plataforma (https://caravanaobrimfronteres.webnode.es/) per si us animeu a participar-hi 

Aquest any, la caravana se'n va a Canàries del 17 al 25 de juliol, per denunciar la vulneració de drets envers les persones migrants que arriben a les illes i reivindicar una acollida digna i el dret de llibertat de moviment per a totes les persones.

Aquest és el 5è any que la xarxa Caravana Abriendo Fronteres, formada per diverses associacions, col·lectius i moviments en defensa dels drets humans així com persones a títol individual, viatgem juntes a una frontera de la UE per conèixer la realitat de cada territori i fer xarxa en defensa dels DDHH .

T'hi apuntes?
Omple aquest formulari si vols participar en la Caravana amb sortida des de Catalunya. I si t'animes pots venir a les assemblees, ajudar-nos amb la logística, formar part d'una comissió de treball … Si no pots venir també pots col·laborar econòmicament … Et necessitem!

El termini d'inscripció és FINS EL 30 de MAIG.
Et recomanem que t'apuntis el més aviat possible, per començar a reservar bitllets.

LA CARAVANA té previst arribar a Gran Canaria i sortir per Tenerife i estimem un preu aproximat d'uns 180-200€ en vols i ferris, sense incloure menjar i allotjament.

En omplir el formulari, t'enviarem el número de compte i tota la informació necessària per a confirmar la teva participació a la Caravana 2021.

Més informació sobre Caravana Obrim Fronteres a:

Web: https://caravanaobrimfronteres.webnode.es/
Facebook: https://www.facebook.com/CaravanaObrimFronteresCatalunya/
Twitter: @CaravanaObrim
Telegram: t.me/caravanaobrimfronteres

O ens escrius directament a: caravanaobrimfronterescat@gmail.com.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes