Premsa

Premsa del 20 al 24-5-21

Demanen 15 anys d’inhabilitació a una mestra i una directora per una circular en valencià en un col·legi d'Alacant – Racó Català Vuit centres de Girona participen en el projecte «Apadrinem escultures» – Diari de Girona Demanen 15 anys d'inhabilitació per a una professora per haver enviat una circular amb un fragment sense traduir al castellà Nules posa en marxa el programa 'Apropar el patrimoni a les escoles' La Fiscalia demana 15 anys d’inhabilitació per a la directora i una mestra d'un CEIP, per haver enviat una circular amb un fragment sense traduir al castellà El Síndic constata que el batxillerat concertat ha ofert més presencialitat que el públic i critica la disparitat – Social.cat L'STEI demana que es mantinguin les ràtios vigents per al curs 2021-2022 Com enfadar-se de manera adequada? Contra l'omnipresència dels ordinadors en l'ensenyament Vuit centres escolars de Girona participen en el projecte educatiu i ciutadà 'Apadrinem escultures' Transformant la formació inicial del professorat Alternativa creu que les mesures proposades per la Conselleria d’Educació són «insuficients» La preinscripció per a l'admissió al curs universitari 2021-2022 serà del 21 de juny al 9 de juliol El TSJIB ha desestimat el recurs d’Escola Catòlica contra el decret d’admissió d’alumnes Cvirus.- El 99,9% dels grups d'alumnes valencians completa la tercera setmana de maig sense incidències Educació i Salut defineixen les mesures preventives per al curs 2021-2022 | Canal Terrassa El curs 2021-2022 s’iniciarà amb la màxima presencialitat a les Balears La cooperativa "Persones de confiança" de l'Institut Clara Campoamor ven els seus productes al Mercat Municipal d'Alaquàs L'STEI Intersindical vol mantenir les ràtios actuals i augmentar el nombre de docents durant el curs que ve Un centenar d’alumnes del Pallars participen en una jornada d'emprenedoria | Pallars Digital Entitats alerten que la diversitat és un factor de desigualtat social a Barcelona, on viuen persones de 183 països | ACN | Barcelona | Societat | El Punt Avui L'alumnat almussafeny de 5é i 6é de Primària descobreix la riquesa de la mar gràcies a l'Oceanogràfic Els alumnes de Balsareny i Sant Fruitós podran ser becats per cursar formació professional | NacióManresa El TSJIB desestima el recurs d’Escola Catòlica contra el decret d’admissió d’alumnes Els alumnes de Sant Fruitós de Bages podran ser becats per cursar formació professional – Regió7 Darrera sessió del projecte «Hi havia una vegada» amb l’alumnat de P-5 de l’Escola Ernest Lluch – Regió7 L’alumnat de l’escola Patrocini de Cardona treballa un projecte interdisciplinari sobre conviure en pau – Regió7 Catalunya contabiliza 583 grupos escolares confinados y dos centros cerrados por Covid-19 Familias de clase media se unen para llevar a sus hijos a los colegios gueto que nadie quiere | Educación | EL PAÍS Cataluña contabiliza 591 grupos escolares confinados y un centro cerrado – elEconomista.es El Constitucional francés veta la inmersión lingüística en las escuelas públicas | Internacional | EL PAÍS Francia rechaza la inmersión lingüística y las lenguas vehiculares regionales en la escuela Colegios cerrados y con grupos escolares confinados en Catalunya ¿Cómo será el próximo curso en Cataluña? El govern abre la puerta a retirar las mascarillas en primaria. Estas son las medidas | Onda Cero Radio Maria Rosa Rosselló: “Encara hi ha l’estigma que els estudis de mestre són menors” El Tribunal Constitucional francès tomba dos articles centrals de la nova llei de llengües minoritzades: «La llengua de la República és el francès» El Constitucional francès tomba la primera llei per a protegir les «llengües regionals» | NacióDigital Alerta per la desigualtat a les PAU: els centres públics han fet menys classes presencials El TC francés tomba la llei d'immersió lingüística aprovada per majoria absoluta Educació i Salut obren la porta a retirar la mascareta a primària en l'inici de curs Notícies – Els centres educatius de Sant Cugat redueixen un 66% les persones confinades en una setmana Les escoles d'Olot seran entorns sense fum amb una campanya preventiva | NacióGarrotxa Catalunya comptabilitza 591 grups escolars confinats i un centre tancat per coronavirus Escoles lliures de violència Presencialitat dispar a centres públics i concertats | betevé Queixes per la zonificació escolar: "potencia l'ús del cotxe" i la "segregació" La immersió lingüística en català a la Catalunya Nord tombada a França – El triangle Catalunya s’obre a retirar la mascareta a primària el curs vinent si les dades ho avalen Les escoles catalanes mantindran la presencialitat, els grups bombolla i la ventilació a les aules el curs que ve – Regió7 La Generalitat aporta 246.000 euros per atenuar desigualtats a les escoles – Regió7 Què canviarà i què es mantindrà igual el curs que ve a les escoles? Educació presenta el protocol per al curs 2021-2022 | betevé El Bicibús guanya adeptes a Catalunya per anar a l’escola | Marta Membrives | barcelona | Serveis | El Punt Avui El Constitucional francès tomba la immersió lingüística en català a la Catalunya Nord

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes