Premsa

Premsa del 19 i 20-5-21

Daniel Crespo, triat rector de la UPC amb un 50,67% dels vots L'Institut del Teatre portarà a la Fiscalia el cas d'un professor per assetjament sexual Daniel Crespo dirigirà la UPC al superar per la mínima l'actual rector Obren expedient a tres professors més de l'Institut del Teatre | betevé Abusos certificats | J. Bordes | BARCELONA | Arts escèniques | El Punt Avui El catedràtic de Física Daniel Crespo, elegit nou rector de la UPC L’Institut del Teatre de Barcelona expedientarà tres professors | Cultura | EL PAÍS Catalunya L'Institut del Teatre portarà a la Fiscalia un docent per indicis d'assetjament sexual – Telenotícies Coronavirus a Catalunya, 19 de maig: Novetats del curs 2021-2022 | betevé La Generalitat aporta 246.000 euros per atenuar desigualtats educatives a Manresa – Regió7 L'Institut del Teatre denuncia un docent a Fiscalia i obre expedients a tres més L'Institut del Teatre obrirà expedients disciplinaris a tres docents, un dels quals denunciarà a la fiscalia – Regió7 El curs escolar començarà el 8 de setembre i Educació espera que siga 100% presencial ‘Susan’, un joc per a xiquets amb TDAH dissenyat pels alumnes del Campus d’Alcoi | ARA Multimèdia Els alumnes de primària no hauran de dur mascareta al setembre si la Covid està controlada Sanitat planteja vacunar els alumnes de 12 a 16 anys abans de l'inici del curs Menores y juego: hay que poner distancia | OCU El número de escolares en cuarentena sigue por debajo del 1% El Gobierno y las CCAA acuerdan volver a las ratios de antes del Covid: 25 alumnos por aula en Primaria, 30 en la ESO y 35 en Bachillerato | España España perderá 800.000 alumnos y 33.000 aulas en los próximos 30 años, lo que obligará a cerrar colegios | España Los menores de 60 años podrán elegir la segunda dosis entre Pfizer o AstraZeneca Murió un referente de las escuelas rurales, el maestro Miguel Soler Cataluña contabiliza 529 grupos escolares confinados y un centro cerrado – elEconomista.es Colegios cerrados y con grupos escolares confinados en Catalunya Video: Institut L'Estatut (Grup A) – Institut Can Jofresa (Grup A). La TV online de Sant Cugat Realitat virtual per prevenir les microviolències La Llei d'infància serà aprovada demà pel Congrés i retardarà la prescripció dels abusos a menors Daniel Crespo: "Hem d'acabar amb la discriminació dels estudiants catalans" Celaá vol que es mantingui el reforç de professorat | Redacció | barcelona | Educació | El Punt Avui Nous ajuts per als gimnasos, escoles de dansa, acadèmies i extraescolars de Reus El Bidaideak de l’egarenc Jordi Ruiz es proclama campió de la lliga de bàsquet en cadira de rodes | Canal Terrassa Catalunya comptabilitza 562 grups escolars confinats i un centre tancat per coronavirus El ‘MNACTEC en ruta’ per les escoles de Catalunya | Canal Terrassa

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes